Apakah Jenis Kemuncak Seksual Yang Dirasakan Terbaik Untuk Isteri Anda

Anda mungkin pernah mendengar bahawa kemuncak seksual melalui vagina adalah lebih hebat daripada kemuncak seksual melalui klitoris.

Kajian telah membanci sebanyak 88 orang wanita untuk mengetahui tentang jenis stimulasi yang membuatkan mereka mudah untuk mencapai kemuncak seksual – dan berapa hebatkah kemuncak tersebut pada mereka.

Kajian malangnya gagal mendapati kaitan antara sumber bagaimana kemuncak seksual itu didapati dengan seberapa hebat yang dirasai oleh kaum wanita.

Nampaknya tiada kaitan sebenar yang terjadi antara kemuncak seksual vagina dan klitoris kerana memang tiada perbezaannya.

Sebenarnya untuk seseorang wanita itu mencapai kemuncak mereka – mereka memerlukan lebih dari satu ransangan kerana bukan semua jenis ransangan itu adalah berkesan bagi mereka.

Lagipun ianya sangat mustahil untuk melakukan penetrasi pada vagina seseorang perempuan itu tanpa menstimulasikan bahagian klitoris mereka.

Sebaliknya anda boleh menggunakan pelbagai jenis ransangan seksual untuk meningkatkan keghairahan isteri anda – jadi tidak perlu risau untuk memilih yang mana satu teknik yang lebih berkesan.