Ketahui Teknik-Teknik Untuk Scan Body Perempuan

“kentang ko bagi berapa kat awek tu?”

“6.5”

“pergh! Banyak gila”

“asal? Ko bagi berapa plak?

“aku bagi 5”

“ko kena tengok part tu pastu ko tengok part tu pulak. Ha! Nampak tak, yang tu menunjukkan bla bla bla. Kalau ko pk balik, bla bla bla kn bla bla bla. Tu pasal aku bagi 6.5”

“ye tak ye gak”

Begitulah perbincangan menilai seseorang perempuan dalam bahasa baiknya, atau lebih tepat lagi scan.

Tahap pertama tahap, ni kalau tulis konfem cakap kita ni super gila sex.

So, kita tapislah jadi tahap mengajar teknik scan badan perempuan, tapi takut pulak dah macam ajar orang benda tak elok.

So, kita tapis lagi ke tahap mengajar cara untuk elakkan badan di scan. So, ape yang kita tulis ni basic yang sudah diminimumkan kadar kelucahannya.

Tahap scan ni tahap orientasi ahli je. Situasinya anda berjalan dibelakang seorang perempuan berbaju kurung dan bertudung, anda bergerak memang laju daripadanya dan setelah anda memintas beliau maka selesaila anda menjamah badannya melalui pandangan.

So, ni perempuan berbaju kurung dan bertudung, kalau tak pakai baju kurung memang lagi senangla makanya.

Step 1: Tengok dari fizikal luaran. Maksudnya tinggi dia pastu saiz. Boleh nampakkan? Rasa pass then boleh pergi ke next step.

Step 2: Biasanya kita mulakan dengan tengok bahagian tangan dia atau lebih detail bahagian pelakang tapak tangan. Ni adalah appetizer, atau pun pembuka selera. Evil gila kan? Bahagian ni adalah bahagian kita pilih calon mangsa cuci mata sebab setiap orang selera berbeza. So bahagian ni untuk tengok jenis kulit. Ada yang suka kulit putih, sawa matang or hitam manis. Sambil tu bolehlah tengok kadar kemulusan kulit, licin or tak. Kalau lulus boleh ke next step.

Step 3: Tengok kaki dia, so kalau tak pakai stoking memang bestlah nak teruskan niat. Kali ni tengok kulit kaki pulak, dari tumit ke buku lali dan ke permukaan kaki tu. Ni adalah penting untuk tengok kemulusan kulit. Tengok sama tak warna atau kemulusan dengan tangan. Kalau sama maksudnya ini pembersih dan bukan jenis topeng topeng. Nak tengok kuku skali pun takpe, kalau kemas ni menandakan badan perempuan ni bebas kudis dan sebagainya. Note: kalau dapat tengok atas buku lali sikit sebab terselak ke ape lagi bagus sebab dapat tengok warna sebenar dan kemulusan beliau.

Step 4: Cuba intai-intai sikitt mesti nampak sikit kulit pipi. Just nak tengok warna atau kemulusan kulit.

Step 5: Sekarang tengok lebar pinggul dia. Biasanya dalam keadaan berjalan akan menampakkan lebar kat situ tambah pula kalau yang kain licin or nipis dengan saiz baju kurung standard.

Step 6: Lepas dapat lebar pinggul korang fokus kat pinggang pulak. Sebab biasanya untuk baju kurung standard bila perempuan tu melangkah, baju tu akan renyuk sikit melekati badan dan boleh nampak bentuk dan saiz pinggang. Kat situ jugak korang akan nampak thickness bontot perempuan itu.

Step 7: Tengok lengan bahagian atas atau dekat dengan ketiak tu. Cuba korang tengok diameter dia. So, korang boleh agak yang berapa berisi lengan dia. Lengan jugak boleh menggambarkan macam mane berisinya bahagian badan perempuan tu atau kepadatan atau kesedapan serta kegebuan badan perempuan tu untuk bahagian pinggang dan ke atas.

Step 8: Pastu korang pun melangkah potong dia sambil tu dari tepi korang tengok peha dia. Bila perempuan melangkah, kaki yang melangkah tu akan menampakkan bentuk peha. Kat situ korang boleh tahu betapa gebunya peha mereka.

Step 9: Lepas tengok peha tu naik ke atas sikit tengok bonjolan dada. Tengok bentuk dia.

Step 10: Sambil tu korang berpaling tengok muka perempuan tu untuk nilai markah kecantikan muka. Berdasarkan bentuk-bentuk sebelum ni, korang gabungkan maka dapat dah picture bentuk badan perempuan.

Step 11: Mewarnakan badan perempuan tu. So, kaler paling hujung adalah tone yang paling gelap. So, belakang tapak tangan, dan permukaan kaki tu korang bayangkan warna makin ke peha or ke lengan makin cerah dan makin mulus. Sampai kat centre terdapat dua kawasan tu tempat paling gebu dan mulus. Wahaha. Manakala warna muka pulak lebih kurang dengan leher. So, korang completekan.

Step 12: Bagi markah.

Kalau perempuan pakai high heel memudahkan scanning coz high heel ni akan bagi punggung perempuan lebih tonggek dan dada lebih kehadapan.

Anda pernah dengar tak sinaran rezeki? Sinaran rezeki ni salu muncul pada pagi hari atau petang hari. Seorang gadis berbaju kurung jarang berdiri dibelakang sinaran matahari. Maka sinar-sinar ini mendatangi kaum lelaki dengan rezeki.

So, before pakai baju kurung tu sila berdiri dibelakang sinaran matahari yang memancar dan suruh seorang muhrim tengok, nampak tak rezeki tu.

Kalau nampak rezeki better salin baju lain. Dan kepada kaum laki kalau nampak rezeki ni sila jangan kelip mata baru barakah.