Lelaki & Kesihatan Seksual Bersama Dr. Ismail Tambi

“Lelaki & Kesihatan Seksual” ini, saya banyak menekankan kepada penyakit-penyakit seksual lelaki yang tumbuh secara senyap.

Sebagai contoh kanser prostat. Banyak lelaki tidak tahu akan gejala-gejalanya, sedar-sedar mereka sudah mengalami kanser prostat. Begitu juga dengan kanser buah zakar dan system reproduktif lainya.
Bagi saya, semua masalah yang bersangkut dengan reproduktif lelaki boleh diatasi. Sama ada mati pucuk, tegang sekejap atau zakar layu terus kerana penyakit kencing manis, InsyaAllah dapat diatasi – dengan syarat anda jangan malu-malu berjumpa doctor pakar kesihatan seksual – Dr. Ismail Tambi

 

 

Sponsor Ads

Impikan Prestasi Seksual serta Kesihatan ‘Overall’ Anda Kembali Berfungsi Seperti Ketika Remaja Dahulu? Anda Patut Cuba produk Ini, 100% Natural Dan Lulus KKM & Serta Halal Jakim

Kelakian | Kesihatan | Tenaga
Jika anda mengalami masalah kesuburan atau Lemah Tenaga ‘Dalaman’ , anda boleh mengamalkan suplement herba akar kayu seperti Tongkat Ali dan Ubi Jaga. Herba Alpha Capsule dari Global M-Prolabs Sdn Bhd diakui ramai dapat meningkatkan kesuburan lelaki sepantas 14 hari sahaja. Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan juga diperakui Halal oleh JAKIM.

Untuk info lanjut mengenai Alpha Capsule, sila KLIK DI SINI