4 Tips Bertahan Lama Di Ranjang

1. Cara mudah mengetahui anda seorang lelaki mampu atau tidak bertahan lagi diranjang adalah dengan menaiki tangga satu tingkat ke atas. Sekiranya rasa mengah dan nafas sesak bermaksud anda perlu berubah dengan cepat. Jumpa doktor dan mulakan aktiviti senaman.

2. Senaman bagi yang tidak biasa lakukannya tidak boleh dilakukan dengan mengejut atau cepat. Ia akan menimbulkan stres yang tinggi dan mengejut. Mulakan dengan senaman mudah dan ringan.

3. Berjalan setiap hari selama setengah jam baik untuk jantung bermakna baik untuk kesihatan batang zakar lelaki. Ya berjalan mampu membuat jantung anda sihat dan membuat batang zakar anda pun sihat. Berjalan menambahkan lagi aliran darah dikaki. Apa yang ada antara dua kaki anda?

4. Senaman kemut yang biasanya untuk wanita turut mendatangkan manfaat kepada lelaki. Ada kajian mendapati, senaman kemut boleh menguatkan otot kawalan batang zakar yang mengawal keluarnya air mani. Ia sesuai untuk lelaki yang menghadapi masalah kawalan air kencing dan juga yang cepat pancut awal ketika melakukan hubungan seks.

Kongsikan artikel ini.

 

Sponsor Ads

Impikan Prestasi Seksual serta Kesihatan ‘Overall’ Anda Kembali Berfungsi Seperti Ketika Remaja Dahulu? Anda Patut Cuba produk Ini, 100% Natural Dan Lulus KKM & Serta Halal Jakim

Kelakian | Kesihatan | Tenaga
Jika anda mengalami masalah kesuburan atau Lemah Tenaga ‘Dalaman’ , anda boleh mengamalkan suplement herba akar kayu seperti Tongkat Ali dan Ubi Jaga. Herba Alpha Capsule dari Global M-Prolabs Sdn Bhd diakui ramai dapat meningkatkan kesuburan lelaki sepantas 14 hari sahaja. Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan juga diperakui Halal oleh JAKIM.

Untuk info lanjut mengenai Alpha Capsule, sila KLIK DI SINI