7 Makanan Yang Boleh Naikkan Nafsu Wanita

Ada beberapa jenis makanan bukan sahaja berfungsi untuk kesihatan tetapi mempengaruhi juga cara hidup. Ini antara makanan yang mempunyai fungsi untuk meningkatkan nafsu para wanita dan ada diantaranya yang berfungsi sebagai ubat perangsang.

1. Bayam

bayam-1

Bayam mempunyai fungsi untuk meningkatkan peredaran darah di kawasan ‘Miss V’, sehingga wanita jadi lebih mudah mencapai orgasme.

2. Minuman anggur merah

grape

Jika ingin meningkatkan nafsu isteri dengan segera, cuba beri minuman anggur merah. Antioksidan pada anggur merah membuatkan tubuh menjadi lebih santai dan dapat juga melancarkan peredaran darah.

3. Daging merah dan hati

daging-1

Kekurangan zat besi adalah salah satu faktor penyebab kurangnya nafsu untuk bersama pasangani. Pengambilan makanan seperti daging merah dan hati untuk meningkatkan kadar zat besi dalam badan.

4. Ikan

Salmon
Salmon

Ikan kaya dengan lemak omega 3 dan minyak dapat meningkatkan perasaan bahagia. Secara tak langsung itu boleh juga mencetuskan keghairahan seksual.

5. Teh hijau

teh-hijau

Minum dua cawan teh hijau dalam sehari dipercaya dapat meningkatkan ghairah seksual pada wanita. Ini kerana, teh hijau mempunyai manfaat untuk meningkatkan peredaran darah.

6. Coklat Gelap

dark-coklat

Coklat gelap mempunyai kandungan yang sangat baik bagi kesihatan. Selain itu, ia juga dapat mengurangkan lemak. Membuat wanita jadi lebih berkeyakinan untuk melakukan hubungan seksual.

7. Kacang Pain

kacang-pain

Walaupun sukar didapati di pasaran, tetapi kacang pain mempunyai manfaat yang sangat luar biasa untuk meningkatkan ghairah seksual. Kesannya sama dengan  tiram dalam menaikkan nafsu seksual pada wanita.

 

Sponsor Ads

Impikan Prestasi Seksual serta Kesihatan ‘Overall’ Anda Kembali Berfungsi Seperti Ketika Remaja Dahulu? Anda Patut Cuba produk Ini, 100% Natural Dan Lulus KKM & Serta Halal Jakim

Kelakian | Kesihatan | Tenaga
Jika anda mengalami masalah kesuburan atau Lemah Tenaga ‘Dalaman’ , anda boleh mengamalkan suplement herba akar kayu seperti Tongkat Ali dan Ubi Jaga. Herba Alpha Capsule dari Global M-Prolabs Sdn Bhd diakui ramai dapat meningkatkan kesuburan lelaki sepantas 14 hari sahaja. Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan juga diperakui Halal oleh JAKIM.

Untuk info lanjut mengenai Alpha Capsule, sila KLIK DI SINI