5 Teknik Mencapai Klimaks dan Kepuasan Seksual

Ketika sudah menjadi pasangan suami isteri aktiviti bercinta menjadi sebuah keperluan. Sama seperti keperluan makan dan minum, tetapi bagaimana jika sang isteri tiba-tiba tidak berhasrat untuk bercinta di ranjang? Tentu akan menjadikan suasana kehidupan Pasangan menjadi tidak harmonis. Dan lebih mengkhuatirkan lagi jika itu terjadi pada sang suami.

Tetapi apa jadinya jika anda menghadapi suatu kenyataan bahawa sejenak sesudah pertandingan diatas ranjang, anda sudah tewas? Tentu ini sangat mengejutkan dan membuat pasangan anda kecewa. Tapi jangan pernah menghancurkan harga diri anda hanya kerana masalah ejakulasi awal ini. Ada banyak cara dan teknik seks tahan lama bercinta yang boleh membuat anda dan pasangan anda mencapai klimaks dan kepuasan seksual seperti yang diinginkan.

Baca juga: 10 Tips Kesihatan Zakar Lelaki

Berikut ini adalah cara seks tahan lama bercinta:

1) Berlatih untuk dapat menahan ejakulasi dengan cara dan teknik tahan lama bercinta, ini boleh dilakukan dengan mengalihkan perhatian dalam otak. Jadi, jika anda hampir mencapai klimaks, segera hentikan dan tundalah ejakulasi tersebut sebagai cara dan teknik tahan lama bercinta.

2) Teknik pernafasan, cara dan teknik tahan lama bercinta ini sangat ampuh untuk membuat tubuh rileks dan mampu menahan ejakulasi agar tidak cepat keluar sebelum masa yang tepat . Pernafasan boleh dilakukan melalui hidung dengan teknik dan cara yang tepat.

3) Cubalah posisi seks yang berbeza. cara dan teknik tahan lama bercinta ini bermanfaat untuk mengurangkan kuasa penembusan yang besar. Jadi isteri berada di kedudukan atas dan suami berada di kedudukan bawah.

4) Lakukan foreplay sebelum berhubungan intim, mengapa cara dan teknik tahan lama bercinta ini dianggap berkesan? Sebab hal ini akan membuat isteri anda terangsang dan mampu meraih klimaks secara bersamaan.

5) Usahakan selalu berada dalam kawalan, sekali anda terlepas kawalan maka akan terasa sulit dalam mengendalikan masa ejakulasi.

Itulah cara seks tahan lama bercinta dipergunakan sebelum berhubungan intim agar mencapai kepuasan seks yang diinginkan. Adapun cara yang tepat untuk seks tahan lama bercinta ialah dengan menggunakan ramuan seks tahan lama dari Tricajus yang merupakan penyelesaian paling tepat untuk lelaki yang mengalami masalah ejakulasi awal, kurang kuat dan tahan lama serta bagi lelaki yang mengalami masalah disfungsi erektil sehingga tidak dapat merasakan kenikmatan dan kepuasan saat berhubungan intim.

 

Sponsor Ads

RAWATAN KESUBURAN LELAKI
Jika anda mengalami masalah air mani cair dan sperma yang sedikit, anda boleh mengamalkan suplemen herba akar kayu seperti Tongkat Ali dan Ubi Jaga. Herba Alpha Capsule dari Global M-Prolabs Sdn Bhd diakui ramai dapat meningkatkan kesuburan lelaki sepantas 14 hari sahaja. Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan juga diperakui Halal oleh JAKIM.

Video di bawah ini adalah antara beribu testimoni pengguna Alpha Capsule yang telah berjaya memulihkan kesuburan.

Untuk info lanjut mengenai Alpha Capsule, sila KLIK DI SINI

 

Previous articleWhy Do We Fall
Next articleFakta Mengenai Lelaki