5 Posisi Seks Terbaik Yang Akan Membuat Wanita Menguasai Ranjang

Hubungan seks sebaiknya mempunyai nikmat yang seimbang antara pasangan. Jangan sampai salah satu pihak mendominasi terutama bagi lelaki yang kadang-kadang merasa dirinya yang unggul. Sebab kebiasaannya lelaki lebih mementingkan kepuasan dirinya sendiri tanpa mengetahui apakah pasangannya sudah mencapai klimaks atau belum dalam hubungan seks.

 

Adakah anda sendiri pernah bertanya-tanya tentang kedudukan seks yang menjadi kegemaran wanita? Tentu saja terkadang jawaban dari pertanyaan tersebut sukar untuk ditemui memandangkan kebiasaan wanita bukanlah makhluk yang terbuka terutama berkaitan dengan seks 🙂

berikut adalah kedudukan seks kegemaran wanita yang boleh membuat mereka merasa melayang dan bahkan boleh membuat mereka merasa ‘berkuasa’ di ranjang.

1.The Butterfly

Kedudukan seks rama-rama memang seindah namanya. Sebab kedudukan ini boleh membuat bahagian indah tubuh wanita kelihatan dengan jelas. Caranya untuk melakukan posisi ini adalah biarkan wanita berbaring di pinggir tempat tidur. Kemudian lelaki harus berdiri di samping tempat tidur sehingga wanita boleh mengangkat kaki dan meletakkannya di bahu si lelaki. Salah satu perkara yang anda perlukan adalah sudut tempat tidur yang baik. Jika anda sudah berjaya mencari sudut yang baik, maka penetrasi yang dilakukan akan semakin dalam.

Baca juga: Kurang Nafsu? Detox Badan Anda Sekarang Dengan 4 Langkah Mudah!

2.The Clip

Kedudukan seks the clip seolah-olah benar-benar akan membuat wanita merasa berkuasa. Sebab kedudukan ini membuat wanita berada di atas tubuh lelaki. Selepas lelaki berbaring dengan kaki yang rapat, wanita akan menaiki tubuh lelaki dan melakukan penetrasi secara perlahan. Tumpuan tangan yang tepat sangat diperlukan untuk melakukan posisi ini.

Baca juga: 4 Makanan Kesihatan Kelelakian

3.The Close-Up

The close-up merupakan kedudukan seks variasi dari spooning. Untuk berbuat demikian, lelaki dan wanita tidur dengan posisi lelaki memeluk tubuh wanita dari belakang.Kemudian lakukan penetrasi secara perlahan. Selama masa penetrasi, wanita harus mengangkat sisi luar kakinya dan melingkarkan pada paha lelaki.

Baca juga: 5 Tips Penjagaan Zakar Supaya Sentiasa Tegang dan Mantap

4.The Seduction

The seduction adalah posisi seks yang memerlukan kemampuan dan fleksibiliti khas pada tubuh wanita. Untuk awalnya, lelaki harus duduk berlutut dan bersandar. Kemudian wanita duduk di atas pangkuan lelaki dengan membuka kakinya. Itulah sebabnya fleksibiliti tubuh wanita sangat diperlukan untuk melakukan posisi ini.

Baca juga: 5 Teknik Mencapai Klimaks dan Kepuasan Seksual

5.Misionari

Missionary adalah kedudukan seks yang paling klasik. Walaupun begitu, wanita sangat suka. Sebab kedudukan ini membuat mereka tak hanya berjaya mendapatkan penetrasi
yang dalam, tetapi juga timbul perasaan selesa dan dilindungi di dalam pelukan tubuh lelaki yang kukuh. Sehingga tentu saja kedudukan ini menjadi kegemaran para
wanita.

Baca juga: 7 Tips Kesihatan Tenaga Batin Lelaki

 

 

Sponsor Ads

Impikan Prestasi Seksual Anda Kembali Seperti Berusia Awal 20-an Dahulu? 100% Natural Dan Lulus KKM & Serta Halal Jakim

RAWATAN KESUBURAN LELAKI
Jika anda mengalami masalah air mani cair dan sperma yang sedikit, anda boleh mengamalkan suplemen herba akar kayu seperti Tongkat Ali dan Ubi Jaga. Herba Alpha Capsule dari Global M-Prolabs Sdn Bhd diakui ramai dapat meningkatkan kesuburan lelaki sepantas 14 hari sahaja. Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan juga diperakui Halal oleh JAKIM.

Video di bawah ini adalah antara beribu testimoni pengguna Alpha Capsule yang telah berjaya memulihkan kesuburan.

Testimoni sperma bertambah Dan Lebih Berkualiti dengan drastik selepas mengamalkan Alpha Capsule Secara Konsisten Sehingga botol ke-3

Untuk info lanjut mengenai Alpha Capsule, sila KLIK DI SINI