7 Sifat Lelaki Yang Tidak Disukai Wanita

1. Lelaki yang suka merokok

Banyak lelaki yang suka merokok dan ada juga lelaki yang sama sekali tidak merokok. Merokok juga merupakan suatu kebebsan jika ingin merokok carilah tempat yang sesuai agar tak menggangu orang sekililing kita. Kebanyakan wanita memang tidak suka dengan lelaki yag suka merokok, yang penting kalau ingin merokok harus dilakukan di tempat yang sesuai.

2. Lelaki yang suka cemburu buta

Orang cakap cemburu itu tandanya sayang, biasanya lelaki yang cemburu buta selalunya memperbesar hal/masalah kecil atau malah mencari-cari masalah dan akhirnya terjadi pertengkaran dan hal itu pasti membuat wanita tidak tahan menghadapinya. Pasti wanita akan tertekan kalau bertemu dengan lelaki yang mempunyai karakter seperi itu. Karakter itu boleh diubah dengan mengurangi rasa cemburu buta itu, berilah kebebasan terhadap orang tersayang, tercinta dengan mengandalkan rasa saling percaya.

3. Lelaki pengotor

Ini sangat penting untuk lelaki ambil tahu, contohnya lelaki yang suka memakai pakaian yang sama smpai berbau, wanita pasti tidak suka sama sekali untuk mendekatinya. Ada juga lelaki yang suka meludah di tempat atau membuang sampah. Tabiat ini wanita tidak suka sama sekali.

4. Lelaki yang ingin selalu kelihatan macho

Biasanya yang suka berdadan itu adalah wanita contohnya saat berhadapan dengan cermin untuk membetulkan make up, gaya rambut, bila ini dilakukan oleh lelaki mungkin akan kelihatan pelik bagi wanita. Jadi sebaiknya lelaki harus bertindak bijak dengan membuat diri merasa yakin dimanapun anda berada.

5. Lelaki yang genit dan suka melirik wanita lain

Tentu saja akan sangat menyebalkan apabila mempunyai pasangan lelaki yang suka genit dan melirik wanita lain, wanita yang cantik dan hal seperti itu bahkan dilakukan saat lelaki tersebut bersama wanita tersayang.

6. Lelaki yang suka mengatur masa wanita dan memberi tekanan

Walaupun sudah menjadi kekasihnya lelaki tidak lari dengan perangai yang tidak disukai oleh wanita, perempuan pasti akan merasa tidak selesa dan muak kalau menghadapi lelaki seperti itu, jadi ubahlah sikap seperti itu.

7. Lelaki yang tidak sopan

Lelaki yang tidak sopan itu contohnya seperti apa? contohnya lelaki yang suka bercakap dengan logat suara yang kuat itu juga merupakan hal yang tidak disukai atau dibenci wanita. Wanita lebih suka diperlakukan halus dalam berbicara saat dalam keadaan apapun, jadi lelaki harus bisa mengubah sifat itu.

Kongsikan artikel ini untuk kita bersama 😀

 

Sponsor Ads

Impikan Prestasi Seksual serta Kesihatan ‘Overall’ Anda Kembali Berfungsi Seperti Ketika Remaja Dahulu? Anda Patut Cuba produk Ini, 100% Natural Dan Lulus KKM & Serta Halal Jakim

Kelakian | Kesihatan | Tenaga
Jika anda mengalami masalah kesuburan atau Lemah Tenaga ‘Dalaman’ , anda boleh mengamalkan suplement herba akar kayu seperti Tongkat Ali dan Ubi Jaga. Herba Alpha Capsule dari Global M-Prolabs Sdn Bhd diakui ramai dapat meningkatkan kesuburan lelaki sepantas 14 hari sahaja. Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan juga diperakui Halal oleh JAKIM.

Untuk info lanjut mengenai Alpha Capsule, sila KLIK DI SINI