6 Teknik Urutan Asas Untuk Kesihatan Serta Pembesaran Zakar

kita sudah semestinya biasa mendengar urutan zakar secara tradisional bahkan ada yang menawarkan servis pakej urutan tradisional, namun kalau difikirkan secara logik amalan urutan ini mestilah diamal secara berterusan bukanlah 1 minggu sekali atau 1 bulan sekali.

Advertisement

Cara Urut Zakar dengan Urutan betul – Dengan melakukan regangan dan urutan zakar anda secara berhati-hati setiap hari, hanya 15 hingga 20 minit sehari, anda dengan cepat akan mula menyedari perubahan pertumbuhan saiz zakar anda.

Ubah permikiran – Mengurut zakar sebanarnya tiada kaitan dengan pelancapan. Ia dianggap sebagai rutin senaman dan akan menjadi sebahagian daripada rutin anda sehari- hari kerana matlamat urutan adalah untuk mempunyai zakar yang lebih besar.

Mari kita mulakan dengan bercakap tentang senaman itu sendiri dan siapkan diri anda di landasan yang betul dalam proses memperolehi saiz zakar yang anda idamkan.

Untitled

 

 

Baca juga: Anda Sudah Berkahwin? Artikel Ini Mungkin Menarik Buat Anda!

Sponsor Ads

Impikan Prestasi Seksual serta Kesihatan ‘Overall’ Anda Kembali Berfungsi Seperti Ketika Remaja Dahulu? Anda Patut Cuba produk Ini, 100% Natural Dan Lulus KKM & Serta Halal Jakim

Kelakian | Kesihatan | Tenaga
Jika anda mengalami masalah kesuburan atau Lemah Tenaga ‘Dalaman’ , anda boleh mengamalkan suplement herba akar kayu seperti Tongkat Ali dan Ubi Jaga. Herba Alpha Capsule dari Global M-Prolabs Sdn Bhd diakui ramai dapat meningkatkan kesuburan lelaki sepantas 14 hari sahaja. Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan juga diperakui Halal oleh JAKIM.

Untuk info lanjut mengenai Alpha Capsule, sila KLIK DI SINI

Advertisement