Wanita Mendedahkan 4 Cara Bagaimana Membuat Mereka ‘In Mood’ Untuk Melakukannya

Mungkin selepas membaca artikel ini anda akan lebih tahu bahawa setiap wanita adalah berbeza apabila datang kepada ‘preparation’ untuk melakukan hubungan seks. Dan mudah-mudahan, selepas ini, anda mungkin tahu betapa pentingnya aksi ‘foreplay’ sebelum melakukan hubungan seks, terutamanya bagi perspektif seorang wanita. Tetapi jika anda masih beranggap bahawa hanya mencium lehernya atau hampir tidak ‘menyentuh’ dia lansung untuk ‘kickstart’ akan membuat dia gersang dan sedia untuk melakukan hubungi intim, maka ini adalah masa untuk belajar dalam membuat pasangan anda tak sabar untuk memulakannya.

“Terdapat salah faham umum jika kita orang lelaki berfikir bahawa wanita mudah gersang seperti lelaki dengan serta-merta dan mudah untuk terus “jump into action” kata Wendy Strgar, pengarang buku: Panduan keintiman. “Walaupun selepas seorang wanita mula sedikit gersang, itu tidak bermakna dia bersedia untuk penetrasi. rangsangan wanita bermula di dalam otak, yang adalah mengapa lelaki perlu mengambil kira ‘menetapkan mood’ jauh lebih awal sebelum melakukan seks. “Jadi bagaimana anda memastikan bahawa dia mempunyai pengalaman yang terbaik di dalam bilik tidur dan bahawa badannya menikmati manfaat sepenuhnya? Di sini, perkongsian antara pendapat wanita yang ditemu-bual tentang perkara-perkara sebenar yang mendapat mereka ‘gelisah’ atau tidak sabar untuk memulakannya:

1. Talk To Her
Komunikasi adalah boleh dikatakan salah satu asas yang paling penting dalam hubungan pasangan dan ia juga meliputi segala sudut. Banyak kajian dan penyelidikan terkini menunjukkan bahawa mempunyai keterbukaan dalam perbualan sihat tentang kehidupan seks anda bersama pasangan didalam bilik tidur akan memberi manfaat kepada kedua-dua anda dan pasangan anda dalam jangka masa panjang. semaikan perasaan selesa, untuk berdialog seksual yang secara sihat.  Lucy, yang berusia 28 tahun di London

Baca juga: 5 Tips Penjagaan Zakar Supaya Sentiasa Tegang dan Mantap

2. Don’t Be Afraid Of Her Body
Saya ingin lelaki akan mengambil lebih banyak masa untuk mendengar dan belajar bagaimana untuk menyentuh saya di ‘bawah sana’ dan bukannya menolak saya untuk terus melakukan seks.” dianggarkan bahawa kebanyakan lelaki (maaf untuk memecahkan anda kepada beberapa jenis) – tidak mempunyai idea bagaimana untuk menangani ‘kehendak’ perempuan , walaupun ia harus menjadi keutamaan pertama semasa seks, menyentuh, iaitu mulut dan faraj. so next time mula meneroka satu persatu, tanya gadis anda untuk menunjukkan kepada anda apa yang dia suka, bertanya soalan dan bersedia menerima maklum balas pasti mereka dia akan terima kasih berkali-kali 😀 Rebecca dari Chicago-berusia 29 tahun.

Baca juga: 7 Tips Kesihatan Tenaga Batin Lelaki

3. Make Eye Contact
Walaupun hanya melihat dengan cara ‘full of love’ ke dalam matanya tidak semestinya akan membuat dia serta-merta menjadi ‘gersang’! ‘lesson here’ keintiman keutamaan dalam hubungan anda dan kehidupan seks anda. “Kadang-kadang sementara kita melakukan hubungan seks, teman lelaki saya akan berhenti, mencium saya dan melihat saya secara langsung dan berterusan,”apabila bermulanya penetrasi ia membuatkan saya mahu menarik dia dengan lebih kedalam saya.” Walaupun ini adalah satu pencapaian yang mudah dalam penceritaan dari segi praktikal pertimbangkan untuk menambah ‘stage layer’ ini dalam setiap adegan atau aksi. Nicole berusia 27 tahun dari Boston

Baca juga: 6 Teknik Urutan Asas Untuk Kesihatan Serta Pembesaran Zakar
4. Don’t Be Quiet
sama seperti lelaki menikmati atau teruja ‘jeritan’ si perempuan begitu juga bagi mereka bergelar wanita apabila sedang melakukan seks “Ia mendorong saya menjadi gila dan geram berbuat begitu di atas katil! Terutamanya
apabila saya bekerja keras untuk memastikan dia gembira,”Kayla, 25, dari Miami

Baca juga: Tanda Tanda Lemah Tenaga Batin Dan Mati Pucuk

 

 

Sponsor Ads

Impikan Prestasi Seksual serta Kesihatan ‘Overall’ Anda Kembali Berfungsi Seperti Ketika Remaja Dahulu? Anda Patut Cuba produk Ini, 100% Natural Dan Lulus KKM & Serta Halal Jakim.

Kelakian | Kesihatan | Tenaga
Jika anda mengalami masalah kesuburan atau Lemah Tenaga ‘Dalaman’ , anda boleh mengamalkan suplement herba akar kayu seperti Tongkat Ali dan Ubi Jaga. Herba Alpha Capsule dari Global M-Prolabs Sdn Bhd diakui ramai dapat meningkatkan kesuburan lelaki sepantas 14 hari sahaja. Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan juga diperakui Halal oleh JAKIM.

Untuk info lanjut mengenai Alpha Capsule, sila KLIK DI SINI