Rangsang Isteri Dengan Jari di G-Spot

Anda tahu apa itu G-Spot? Ada yang mengatakan bahawa di sinilah tempat geseran yang membuatkan seseorang wanita akan klimaks. Benarkah ada kenyataan itu? 

Jom baca penjelasan dan kajian G-Spot.

G-Spot(1)

 

Percayakah anda akan kebenaran G-spot? G-spot atau istilah asalnya Gräfenberg Spot merupakan istilah yang digunakan untuk menyatakan suatu kawasan tersembunyi pada vagina wanita yang mampu memberikan perasaan sensasi yang menyenangkan, bahkan dapat membuat si isteri orgasms / klimaks (vaginal orgasme) jika dirangsang dengan tepat.

Istilah ini dicetuskan oleh Dr. Ernst Gräfenberg, seorang Ginekologia yang terkenal karena penelitiannya mengenai alat kelamin wanita. Dia telah mendeskripsikan area ini pada tahun 1950 dan selanjutnya pada tahun 1982 istilah ini mulai dituliskan dalam buku yang berjudul The G spot : And Other Discoveries About Human Sexuallity sehingga membuat istilah G-spot menjadi terkenal.

Sesetengah wanita, rangsangan pada G-spot dipercaya mampu memberikan klimaks yang lebih hebat berbanding rangsangan pada kelentit. Hal tersebut menyebabkan sebagian besar wanita untuk mencari lokasi G-spot mereka. Banyak orang percaya bahawa area wanita yang sangat sensitif ini terletak pada dinding depan vagina. Namun, sebenarnya lokasi G-spot belum dapat teridentifikasi secara tepat.

 

Setiap Wanita Memiliki ‘G-Spot’ Yang Berbeza.

orgasmOMXhandgrabbingsheet

Menurut kajian, hal ini mungkin terjadi kerana sebenarnya G-spot tidak ada, baik secara fizik mahupun fisiologi, ada yang menyimpulkan bahawa G-spot hanyalah tindak balas subjektif wanita saja.

Debby Herbenick, professor dari Indiana University, menyatakan bahawa G-spot bukanlah sesuatu yang dapat dilihat, namun sudah diterima secara umum bahawa wanita akan merasa sensasi menyenangkan, bahkan mengalami orgasme, jika dirangsang di dinding depan vagina.

Apa pun, seorang suami mesti tahu bahawa setiap wanita memiliki tempat rangsangan yang berbeza, ia dipengaruhi oleh banyak hal dan bersifat sangat subjektif. Dengan adanya perbezaan ini, setiap suami harus tahu di mana terletak tempat rangsangan yang paling digemari isteri atau tempat yang paling HOT si isteri demi mencapai kenikmatan bersama.

 

Ini ada 2 cara untuk suami merangsang G-Spot

1. Jari

Kebiasaan pada permulaan bersama, penggunaan jari lebih sesuai untuk merangsang isteri agar vagina isteri lebih bersedia menerima sebarang tusukan. Anda perlu faham, ruang dalam miss V adalah sensitif, jika anda melakukan tusukan awal tanpa sebarang rangsangan awal, ia boleh menyebabkan pedih atau luka pada dinding miss v

Kebersihan jari atau tangan anda perlu juga dititik beratkan untuk mengelak sebarang jakitan kuman. Rangsang dengan jari adalah lebih baik untuk memulakan hubungan ranjang, kerana miss v akan lebih bersedia dan rangsangan boleh menyebabkan cecair pada miss v keluar memenuhi ruang dinding dan bibir. Ini akan lebih memberi anda keselesaan ketika menusuk.

 

2. Zakar

Posisi, saiz dan kadar kekerasan zakar anda sangat penting untuk geseran pada g-spot. Tujahan yang tidak terlalu laju, tidak terlalu lambat serta secara konsisten dapat membantu rangsangan serta membuat isteri merasa nikmat dalam seks.

Ini disertakan video cara merangsang g-spot isteri dengan jari yang betul.