5 Cara Untuk Menjadi Lelaki Dambaan Seorang Wanita Bergelar ‘Pasangan Hidup’

Tidak, ini bukan soal seks. Ia mengenai cinta. Semua orang suka. Semua orang kecuali orang gila..:P. Anda tidak perlu lesen cinta untuk mempunyai hubungan. Anda hanya memulakannya, atau ia akan berlaku secara tidak sengaja. Tetapi tidak semua orang pandai bercinta atau mahir menjadi sang pencinta sejati. Kadang-kadang, cinta tersekat, seperti kata-kata terperangkap dalam tekak, dan perasaan di dalam hati kita tidak menukar kepada tindakan yang merangkumi perasaan. Kerana cinta adalah ajaib, emosi, dan juga misteri, cara yang boleh diramalkan ialah secara konsisten bertindak dan mungkin sesuatu yang baru boleh anda boleh belajar untuk menjadi lebih baik pada dengan masa. Seperti mana-mana seni atau sains, disiplin atau amalan, terdapat amatur dan profesional, neophytes dan Sarjana.

Ia mengambil masa dan amalan secara konsisten, dan sifat rendah hati, untuk menjadi seorang kekasih yang agung, seseorang yang memberi yang terbaik terhadap pasangan anda dan menjadikan dia gembira dan membuat dia datang kembali untuk lebih perhubungan yang lebih erat. Terdapat banyak perkara pencinta sejati lakukan yang membezakan mereka dari orang lain, dibawah saya sertakan apa yang sering merekea yang bergelar pencinta sejati biasa lakukan atau amalkan.

1. Pencinta Sejati Adalah Seorang Yang ‘Good Listener’
mendengar lebih baik. apabila anda mendengar ini menunjukkan kepada mereka bahawa mereka adalah amat penting dalam hidup anda, dan satu-satunya cara untuk mengetahui adalah untuk mendengar. Sebahagian besar daripada kita bercakap tentang apa yang kita perlu setiap masa, dan jika anda belajar untuk menjadi pengdengar setia, anda akan mendengar keinginan pasangan anda dan dapat bertindak balas terhadap keperluan mereka.

2. Pencinta Sejati Lebih Konsisten
Terdapat beberapa perkara yang membuat hubungan menjadi lebih hangat! daripada hanya mampu untuk bergantung kepada seseorang yang berada on time di sesuatu tempat, bertindak cepat terhadap sesuatu dengan cara yang tertentu, walaupun untuk konsisten menghasilkan kejutan dan menggembirakan mereka. konsisten adalah menetapkan ego anda diketepikan, kerana ego anda akan memberitahu anda apa yang anda mahu lakukan pada masa ini. dorongan yang boleh diselaraskan dengan kepentingan dan keperluan pasangan anda, tetapi ia juga tidak boleh. selalu Bertanya kepada diri anda sendiri, adakah setiap berbuatan dalam perhubungan membawa anda dan pasangan anda lebih dekat bersama-sama. selalu cerminkan setiap perbuatan yang lepas for you guys can avoid a same mistakes all over again!

3. Pencinta Sejati Lebih Respect Pasangan Mereka.
Respect mudah jika diolahkan dalam teori tetapi kadang-kadang payah untuk diamalan. Ia datang kepada peraturan keemasan merawat pasangan anda dengan cara yang anda mahu dilayan. Jika anda suka untuk berasa diiktiraf, mengenali pasangan anda dan tidak menyembunyikan wajah-Nya. Jika anda suka untuk berasa dihargai, sila hargai pasangan anda dan tidak merendahkan maruah beliau. Jika anda ingin mnjadi orang terpenting didalam perhubungan, Jika anda suka dilayan dengan hormat, hormat-keperluan pasangan anda, pertanyaan, pencinta agung bisa merawat perkara-perkara remeh @ kecil seperti perkara-perkara besar, kerana semuanya diambil kira apabila ia datang untuk mencintai seseorang.

4. pencinta Sejati memberi tumpuan yang lebih baik.
Jadi banyak hubungan bermula dengan mata bulan dan berakhir dengan mata bergolek atau tidak melihat orang lain sama sekali. Untuk berada dalam perhubungan, anda perlu hadir dan penuh perhatian, tidak terganggu dan jauh. Gam yang memegang hubungan yang berjaya bersama-sama bukan seks tetapi kualiti masa bersama, berinteraksi hari demi hari antara dua orang. Apakah memeriksa telefon anda atau menyemak di depan tv benar-benar lebih penting daripada spending a good quality time bermakna? Ia hanya mengambil masa beberapa % dari kehidupan anda seharian. Dan ia mewujudkan seumur hidup penghargaan. Apabila orang berkata hubungan mesra adalah sesuatu perkerjaan, ini adalah apa yang mereka maksudkan. Ia bukan sahaja bekerja barangan yang sukar, tetapi bekerja di pola tingkah laku sehari-hari yang membawa kepada keintiman atau jarak jauh dan boleh membuat atau perkongsian. pencinta mahir mengambil masa untuk menyesuaikan kanta merekadan menumpukan dengan jelas kepada orang yang mereka suka. good investment for long-term relationship!

5. Pencinta Sejati Lebih Komited
Saya tidak bercakap tentang perkahwinan, walaupun, jika anda telah menemui pasangan serasi,lumrah alam dalam perhubungan kita akan melalui beberapa ‘stage’ seperti 1)bercinta 2) suai-kenal famili 3) bertunang 40 kejinjang pelamin,adakah anda bersedia? jangan terlampau memikirkan masa hadapan semuanya telah di tulis dan tuhan hanya akan memberi yang terbaik kepada umatnya so dont be afraid to commit! (live for today!)

So adakah anda seorang kekasih dambaan setiap wanita? Jika pasangan anda berpendapat begitu, itu benar-benar apa yang penting. Tetapi teknik anda boleh diubah bergantung terhadap keadaan untuk beberapa penambahbaikan, bekerja kepada lima kemahiran asas nini boleh membawa anda dan pasangan anda ke tahap yang baru keseronokan dan mempunyai kesan yang besar terhadap kebahagiaan jangka panjang anda. saya harap info ini berguna dan di’share’ untuk kebaikkan bersama, insyaAllah 🙂