9 Teknik Menghisap Payudara Isteri

Teknik ‘foreplay’ menghisap payudara isteri sebelum melakukan hubungan seks adalah perkara yang seharusnya dipelajari. Ia boleh memberi kepuasan kepada isteri anda sebelum memulakan hubungan kelamin dengan lebih intim menujahkan zakar ke dalam faraj berkali-kali.

Disini admin ingin berkongsi beberapa teknik ‘foreplay’ menghisap payudara isteri :

1) Langkah pertama, cium bahagian luar payudara isteri anda. Pastikan bibir anda telah lembap atau basah sebelum melakukannya.

2) Cium payudara isteri anda sambil perlahan mengarahkan bibir anda sehampir mungkin ke puting. Hembuskan nafas anda tepat di atas puting, agar isteri anda dapat merasakan kehangatan nafas anda.

3) Gunakan hujung lidah untuk mengusap sekeliling areolanya. Berikan perhatian yang sama antara payudara kanan dan kiri.

4) Geletek puting isteri menggunakan hujung lidah anda. Pastikan dia menikmati permainan lidah anda. Jika anda terdengar bunyi rengekan atau menunjukkan dia klimaks tiba-tiba, ini bermaksud dia menyukai ciuman anda.

 

Ketika anda merasakan puting isteri anda semakin tegang, arahkan dan tusukkan hujung lidah anda ke putingnya, sambil menggerakkan hujung lidah ke atas dan ke bawah putingnya. Kemudian, perlahan-lahan masukkan putingnya ke dalam mulut anda. Hisap sambil memainkannya dengan hujung lidah anda.

 

5) Ketika anda merasakan puting isteri anda semakin tegang, arahkan dan tusukkan hujung lidah anda ke putingnya, sambil menggerakkan hujung lidah ke atas dan ke bawah putingnya. Kemudian, perlahan-lahan masukkan putingnya ke dalam mulut anda. Hisap sambil memainkannya dengan hujung lidah anda.

6) Ramas payudara sambil bermain dengan kedua-dua puting isteri anda. Jangan lupakan untuk menstimulasi bahagian bawah dan diantara dua payudaranya.

7) Biarkan puting isteri anda basah, ketika anda berpindah ke payudara lain. Sambil anda menghisap puting, lakukan cubitan kecil sambil meraba payudaranya.

8) Sentiasa dengarkan setiap desahan isteri anda atau pergerakan tubuhnya. Jika dia semakin menikmatinya, maka anda boleh memuaskannya bila-bila masa sahaja yang anda suka.

9) Elakkan kebiasaan mencium payudara yang sama. Cuba juga berbagai variasi lain. Sentiasa ingatkan diri anda dengan mencium payudara isteri anda dengan tepat, maka anda dapat memberikannya klimaks terhebat yang belum pernah dialaminya sehingga isteri anda klimaks (terpancut) ketika anda menghisap payudaranya.

 

SELAMAT MENCUBA!!!