6 Cara Belaian dan Sentuhan Malam Jumaat

Satu kaedah membelai yang boleh dilakukan secara bersahaja adalah dengan mengurut. Bukan setakat memberi keselesaaan malah mampu membangkitkan keghairahan kepada pasangan.

Ketahuilah bahawa waktu terbaik untuk melakukan urutan adalah selepas suami atau isteri pulang dari tempat kerja. Maklum sajalah, ketika itu mereka pasti keletihan. Dalam masa yang sama ia membawa pengertian bahawa anda cukup mengambil berat perihal kesihatan dan keadaaan pasangan.

Tambahan pula hubungan asamara yang dilakukan selepas berurut lebih menyeronokkan berbanding keadaan biasa.

Urutan belakang bahu

Pasangan berbaring dalam posisi meniarap agar mudah untuk mengurut di bahagian belakangnya. Tugas anda adalah dengan meletakkan tapak tangan di atas bahu pasangan dan urut perlahan2 sepanjang otot belakang membawa ke paha dan lutut.

Lakukan perkara sama berulang kali. selepas itu, gunakan jari telunjuk untuk mengurut bahagian wajahnya secara perlahan2 dan berikan lebih tumpuan di bahagian tepi telinga.

Dalam masa yang sama, susulkan dengan hembusan nafas berahi anda bagi menyatakan perasaan cinta anda.

Urutan kaki

Bahagian kaki jangan dilupakan. Urut dengan perlahan-lahan dan lembut bagi membangkitkan perasaan ghairah. Caranya mudah sahaja.

Masukkan jari telunjuk setiap jari kaki dan menarik keluar secara lurus. Gunakan minyak urut yang menenangkan setiap kali tangan anda menyentuh tubuhnya.

Susuli dengan sedikit cakaran

Selepas itu susulkan dengan sedikit cakaran ringkas yang manja dan tidak menyakitkan. Dalam keadaan yang relaks, cakaran itu lebih terasa seperti mengeletek.

Tambahkan sedikit tekanan bagi menyemarakkan perasaan berahi pasangan. Sebolehnya gunakan semua jari dengan gerakan boleh ubah berbentuk pola bulatan, kipas, lurus dan berpusing.

Pakaian urutan bantu naikkan seksualiti

Masih dalam posisi yang sama tetapi kali ni gunakan tapak tangan secara silih berganti. Pastikan tangan anda sentiasa menyentuh bahagian belakangnya.

Dengan bantuan minyak dan losen, tekan tapak tangan anda dari lengan hingga ke bahunya. Selepas itu, tukar pula dari belakang membawa ke punggung dan belakang pahanya. Berikan lebih tumpuan dibahagian tersebut bagi menarik keghairahannya.

Sekiranya anda mengurut suami maka carilah pakaian yang ‘menjolok’ mata. Mungkin dari material satin atau sedikit jarang kerana ia adalah strategi menggoda yang pasti berjaya.

Sentuhan urutan erotis dipaha

Bahagian paha amat sensitif pada sentuhan. Lebih-lebih lagi sentuhan yang erotis dengan suasana yang menenangkan. Mulakan aktiviti urutan dengan minyak yang dilumur di telapak tangan anda.

Letakkan tangan anda ke bahagian dalam paha (berhampiran kepala lutut) dan lakukan sapuan silih berganti di bahagianan yang sama. Awali urutan dengan tekanan yang lembut pada tempoh yang teratur. Halakan urutan ke bahagian punggung dan sekitarnya.

Kepala dan kaki

 

Penutup urutan adalah dengan menggunakan kesemua hujung jari. Urut  perlahan2 tubuh pasangan bermula dari bahagian kepala hgg kaki.

Selesai mengurut maka terpulanglah kepada anda dan pasangan untuk lanjuntukan ke ‘aktiviti’ seterunya. Mungkin masih perlukan sedikit belaian atau kucupan pemanasan maka teruskanlah. Lagipun selepas berurut badan jd lebih bertenaga. Sudah tentu hubungan kelamin lebih bermakna dan menyeronokkan dari biasa.

Sumber