Posisi Seks Untuk Zakar Pendek

Tidak semua lelaki berharap dilahirkan dengan zakar yang besar, kekar dan tegang. Terdapat ramai kaum lelaki yang mempunyai zakar yang bersaiz agak pendek.

Seringkali perkara ini menimbulkan rasa rendah diri, dan kadang kala kurang keyakinan untuk melakukan hubungan seks.

 

Saiz Pendek Buat Anda Dalam Dilema?

Saiz zakar yang pendek juga menimbulkan dilema di dalam diri para suami kerana takut tidak dapat memuaskan isteri mereka dalam hubungan seks. Tambahan pula dengan persepsi yang ditimbulkan oleh masyarakat, iaitu hanya saiz zakar yang besar sahaja yang dapat memuaskan wanita dalam hubungan seks.

Banyak kajian yang dilakukan terhadap wanita di barat merumuskan bahawa ramai wanita hanya berpuas hati apabila melakukan seks dengan lelaki yang mempunyai zakar yang bersaiz besar.

Walaupun ada sedikit kebenaran di dalam perkara ini, kepuasan di dalam hubungan seks tidak bergantung sepenuhnya kepada saiz zakar anda.

Banyak faktor lain yang boleh memberikan kepuasan kepada isteri anda di dalam hubungan seks, dan saiz zakar hanya memainkan peranan yang kecil di dalam kepuasan seks

Walaubagaimanapun, ini tidak bermaksud anda harus tidak mengambil berat akan perkara ini, dan terus mendayung dengan zakar yang kecil tanpa mengambil inisiatif untuk memuaskan isteri anda dengan kekurangan anda (saiz zakar pendek).

Terdapat pelbagai posisi seks yang telah dicipta untuk lelaki yang mempunyai saiz zakar yang pendek.

Posisi-posisi ini mengambil kira faktor saiz zakar, dan bagaimana untuk memaksimakan tujahan zakar yang pendek ke dalam faraj.

 

Posisi Missionary

Posisi seks asas seperti posisi seks Missionary adalah salah satu posisi yang sesuai untuk mereka yang mempunyai saiz zakar yang kecil. Di dalam posisi missionary, tujahan zakar adalah dalam dan kuat kerana disokong oleh berat badan.

Terdapat pelbagai variasi atau posisi seks yang diilhamkan dari posisi missionary untuk memberikan nikmat yang berbeza kepada isteri ketika menujah. Antaranya ialah posisi butterfly atau posisi rama-rama di mana kaki isteri dikangkangkan dengan luas dan suami dapat menujah dengan lebih dalam.

 

Posisi Pemecah Dara

Begitu juga posisi pemecah dara yang dicipta oleh Vatsayana, iaitu pengarang kitab Kamasutra. Posisi ini merapatkan faraj serapat yang mungkin sekaligus memberikan kenikmatan kepada isteri walaupun saiz zakar pendek.

 

Pelajari Ilmu Posisi Seks

Jika anda tergolong di dalam golongan kaum lelaki yang mempunyai saiz zakar yang agak pendek, anda boleh mempelajari posisi-posisi seks yang boleh memberikan kenikmatan maksima kepada isteri anda melalui panduan Kamasutra Bergambar.Ada 4 kitab seks kuno dari India, China dan Timur Tengah.

Posisi-posisi seks ini telah diamalkan sejak zaman berzaman dan telah terbukti berkesan untuk meningkatkan kenikmatan di dalam hubungan seks, dan memberikan kepuasan kepada suami isteri sejak turun temurun.

Ini adalah tajuk-tajuk buku yang anda boleh pelajari :

  • Rahsia Ilmu Kamasutra
  • Rahsia Ananga Ranga
  • Rahsia Taman Harum
  • Manual Seks Tao

**anda boleh google untuk pelajari**

 

Saiz zakar yang pendek bukanlah penghalang untuk anda memuaskan isteri anda di atas katil dan membuatkan isteri anda klimaks