Posisi Seks Terbaik Untuk Kebahagian Suami Isteri – Wajib Dicuba!

Ramai pasangan suami isteri segan dan malu untuk mencuba posisi yang baru, ramai juga menganggap posisi “pelik” tidak sesuai dengan usia mereka. Di sini kami kongsikan antara posisi-posisi seks terbaik yang telah terbukti dan dijamin akan buat pasangan anda mengalami nikmat baru yang belum pernah beliau alami selama ini.

Yang akan memberikan pengalaman baru dan nikmat luar biasa, menghapuskan sama sekali rasa jemu dalam hubungan seks suami isteri.

Akan membuat si dia pula merayu dan tidak sabar-sabar untuk bersama anda di ranjang. Dengan teknik-teknik seks hebat ini, dan dijamin si dia tidak akan sama-sekali melupakan detik-detik indah tersebut!

Sudah terbukti akan mengembalikan kemesraan dan meningkatkan kebahagiaan rumahtangga anda berdua.

 

Posisi ini akan buat suami isteri :
– Tiada lagi rasa bosan dan jemu di ranjang.
– Anda tidak perlu lagi merayu dan menggoda setiap kali ingin bersama.
– Si dia akan terkejut dengan prestasi hebat anda di ranjang.
– Hubungan suami isteri akan kembali mesra dan intim

 

posisi-seks-kamasutra-posisi-lotus

Posisi Lotus

Si Dara menyilangkan kakinya dan membawa kaki beliau hampir kepada perut, Si teruna kemudiannya memasukkan zakar ke dalam faraj dengan perlahan-lahan sambil mendayung manja.

 

posisi-seks-kamasutra-posisi-indrani

Posisi Indrani

Posisi ini diilhamkan daripada Dewi Indrani dan dicipta untuk memberikan tusukan zakar yang dalam, pantas dan rakus. Dalam posisi ini, si suami disyorkan untuk berlutut dan isteri mengangkat pinggul 45 darjah untuk memberikan tusukan yang mendalam.

 

 

posisi-seks-kamasutra-posisi-separuh-menekan

Posisi Separuh Menekan

Posisi ini menggabungkan kelembutan dan kekuatan si dara. Posisi ini juga akan mendedahkan klitoris si dara, oleh itu si teruna boleh bermain-main dengan biji si dara untuk lebih ghairah.

 

 

posisi-seks-ananga-ranga-posisi-seruling-sakti

Posisi Seruling Sakti

Si teruna mengiring dan mendakap si dara lalu merapatkan badan dan memasuki faraj pada sudut yang tinggi dari atas. Zakar ditujah dengan perlahan-lahan, diselang-seli dengan ciuman.

 

 

posisi-seks-ananga-ranga-posisi-balasan-si-dara

Posisi Balasan Si Dara

Si dara duduk di atas si teruna dan mencari posisi yang sesuai untuk memasukkan zakar ke dalam faraj dengan perlahan-lahan, tetapi tidak boleh terlalu menekan ke atas zakar. Si dara hanya mengoyangkan sedikit sahaja untuk kenikmatan bersama.

 

 

posisi-seks-ananga-ranga-posisi-pemecah-dara (1)

Posisi Pemecah Dara

Si dara mengangkat dan menarik lutut ke dada, kemudian merapatkan kaki serapat yang mungkin. Si teruna menusukkan zakar dengan perlahan-lahan ke dalam faraj. Pada posisi ini faraj si dara akan lebih ketat dan zakar akan lebih terasa ketika mendayung.

Anda ingin beraksi hebat di atas katil ? Amalkan Alpha Capsule – Halal & Lulus KKM – KLIK SEKARANG

 

posisi-seks-taman-harum-posisi-cinta-mekar

Posisi Cinta Mekar

Posisi ini memberikan lebih nikmat kepada si dara dengan rangsangan pada klitoris dengan setiap gerakan. Si dara bebas memilih bagaimana ingin bergerak pada posisi ini.

 

 

posisi-seks-taman-harum-posisi-geselan-zakar

Posisi Menggesel Zakar

Si teruna memegang zakarnya dan merangsang si dara dengan menggeselkan kepala zakar kepada biji kelentit dan diselang-seli dengan tusukan pada faraj. Posisi ini lebih santai dan akan membuatkan waktu seks anda lebih lama.

 

 

posisi-seks-taman-harum-posisi-pelangi

Posisi Pelangi

Ini adalah posisi yang unik dan dapat memberikan kenikmatan yang lain daripada yang lain apabila dicuba. Sudut tusukan zakar pada posisi ini adalah unik dan berbeza dari posisi-posisi yang lain. Si teruna boleh memegang pinggang si dara ketika mendayung.

 

 

posisi-seks-tao-posisi-kuda-goyang-kaki

Posisi Kuda Menggoyang Kaki

Si dara berbaring, mengangkat sebelah kaki dan meletakkannya ke atas bahu si teruna. Sebelah kaki lagi dibengkokkan ke dada. Si teruna memasuki si dara dengan keadaan faraj terbuka sedikit.

 

 

posisi-seks-tao-posisi-ikatan-jed

Posisi Ikatan Jed

Diilhamkan dari seni menyambung jed masyarakat Cina Purba, si dara mengiring dan membengkokkan sebelah kaki yang berada di atas rapat ke dada dan memegangnya dengan tangan. Si teruna kemudiannya memandu zakar ke faraj sambil membantu si dara mengekalkan kedudukan.

 

 

posisi-seks-tao-posisi-langkah-harimau

Posisi Langkah Harimau

Pada posisi ini, si dara duduk di atas zakar si teruna dan bergerak mengikut keselesaan dan kepuasan dirinya. Si teruna boleh memberikan lebih rangsangan kepada si dara dengan belaian pada belakan si dara. Posisi ini adalah dikatakan paling memuaskan para isteri kerana tusukan zakar akan lebih terasa ke dalam dan geselan dinding faraj yang maksima dapat dirasai.

 

Semoga tips dan panduan ini berguna untuk anda dan pasangan lebih mesra serta bahagia dengan teknik seks yang lebih baik. Posisi serta cara yang sama antara punca utama pasangan anda curang.