Isteri Lambat Klimaks, Kenapa?

Ramai suami yang mengeluh dan kecewa kerana gagal memuaskan isteri dan salah satu faktor ialah isteri lambat klimaks, atau langsung tidak klimaks.

Persoalan ini sering diajukan oleh para suami kerana mereka gagal untuk membuatkan isteri mereka klimaks. Dalam erti kata lain, suami sudah pancut, tetapi isteri masih belum klimaks.

Jadi kenapa isteri anda, atau kaum wanita secara amnya lambat untuk klimaks. Tidak seperti kaum lelaki atau para suami?

 

KENAPA ISTERI LAMBAT KLIMAKS

articles_what_happen_during_an_orgasm_345x214 (1)

Tidak seperti kaum lelaki yang lebih mudah terangsang dan mudah untuk klimaks, kaum wanita adalah kaum yang lebih mudah terangsang dengan emosi berbanding gerakan fizikal.

Walaubagaimanapun, persepsi bahawa semua wanita atau isteri lambat klimaks adalah persepsi yang salah.

Tak semua isteri lambat klimaks, teknik suami di ranjang jer yang salah

Kaum wanita atau isteri anda juga mudah dan cepat untuk klimaks, dan mereka boleh klimaks berkali-kali. Cuma apa yang perlu anda lakukan ialah pandai memainkan peranan untuk membuatkan isteri anda cepat klimaks.

Sebenarnya kaum wanita mempunyai lebih anggota tubuh badan yang boleh dirangsang, dan lebih sensitif berbanding kaum lelaki.

 

211

Contohnya, bahagian payu dara, puting payu dara, ketiak, leher, perut malah banyak lagi bahagian badan isteri anda yang boleh anda usik dan gunakan untuk tujuan rangsangan.

Jika anda melihat kepada faktor ini, mengikut logik sudah pasti kaum wanita lebih mudah terangsang dan lebih mudah untuk inzal atau klimaks.

 

 

JANGAN SALAHKAN ISTERI JIKA BELIAU LAMBAT KLIMAKS

Are-Sex-Addicts-Better-In-Bed-800x565

Jangan salahkan isteri atau pasangan anda jika si dia sukar untuk klimaks. Salahkan diri anda sendiri kerana tidak pandai untuk merangsang isteri anda, dan tidak tahu mencari suis untuk membuatkan isteri anda klimaks.