Berapa Kali Isteri Anda Boleh Klimaks?

Pernahkah anda bertanya kepada diri anda berapa kali isteri anda boleh klimaks ketika berasmara? Ramai yang sedia maklum bahawa wanita boleh klimaks berkali-kali ketika mengadakan hubungan seks.

Atau jika ada suami yang masih belum tahu akan perkara ini, ya isteri anda boleh klimaks lebih daripada sekali ketika berasmara.

 

ISTERI BOLEH KLIMAKS BERKALI-KALI

strong-sex02

Ini adalah normal, dan walaupun ada sesetengah wanita yang hanya boleh klimaks sekali sahaja, dan tidak mampu lagi untuk klimaks selepas beliau mencapai orgasme, majoriti wanita boleh klimaks dan mencapai orgasme lebih daripada 1 kali.

Kajian menunjukkan purata orgasme yang dicapai oleh kaum wanita ketika mengadakan hubungan seks ialah sebagai tiga kali.

Walaupun ada wanita yang boleh orgasme lebih daripada tiga kali ketika berasmara, tiga kali orgasme atau klimaks di dalam hubungan seks adalah jumlah maksima untuk kebanyakkan wanita.

Jadi setelah mengetahui fakta ini, berapa kali isteri anda klimaks kali terakhir anda mengadakan hubungan seks dengan isteri anda?

 

9611-1_n

Atau anda tidak pernah mengambil berat akan perkara ini dan hanya mementingkan diri anda sendiri dan berhenti setelah anda klimaks dan puas?

Pernahkan terjadi apabila anda telah klimaks tetapi isteri anda masih belum klimaks dan meminta lebih lagi, atau menunjukkan rasa tidak puas hati kerana belum klimaks?

Atau lebih mengecewakan lagi apabila isteri anda berpura-pura  telah puas sedangkan pada hakikatnya beliau hanya mencapai orgasme sekali sahaja dan inginkan lebih tetapi anda tidak mampu lagi untuk memuaskan beliau.

Jangan kecewakan isteri di ranjang, buat beliau klimaks berkali-kali

 

TIPS BUAT ISTERI KLIMAKS LEBIH DARI SEKALI

co0113FEATlookbetternaked02-650v2

Terdapat banyak tips dan teknik yang diberikan di dalam blog ini untuk membantu anda membuatkan isteri anda untuk orgasme atau klimaks lebih daripada sekali.

Salah satu teknik yang paling efektif ialah dengan mempelbagaikan Posisi Seks dan mencari posisi seks yang memberikan nikmat yang maksima kepada isteri anda, tetapi dalam masa yang sama dapat membantu anda melambatkan pancutan anda sendiri, jadi anda boleh menahan diri daripada pancut dengan lebih lama, dan boleh membuatkan isteri anda tidak tahan dan pancut berkali-kali.

Jika sebelum ini anda hanya mencuba satu dua posisi sahaja ketika berasmara, tidak rugi jika anda bereksperimen dengan posisi-posisi seks yang lain untuk mencari kelainan, dan mencari posisi seks yang boleh membuatkan isteri anda klimaks berkali-kali.