Wow: 70% Lelaki Berjambang Suburkan Wanita

Mengikut kajian sebuah university luar Negara mengatakan bahawa 70% wanita di seluruh dunia gemar kan imej lelaki berjambang.

Lelaki memang sukar untuk dijangka, ramai wanita yang idamkan lelaki berjambang.

Mengikut kajian sebuah university luar Negara mengatakan bahawa 70% wanita di seluruh dunia gemar kan imej lelaki berjambang.

Di Malaysia, Jambang bukanlah satu perkara yang baru malah kini ia sebahagian daripada ikutan gaya bagi lelaki yang ingin kelihatan maskulin.

Jambang di ketegorikan apabila bulu misai akan dibahagian dagu yang lebat sehingga membentuk satu paksi lurus yang membentuk raut muka seorang lelaki.

Sunnah
Berjanggut dan berjambang adalah amalan yang tidak pernah ditinggalkan oleh para sahabat,para tabiin dan Salaf as-Soleh.Rasulullah S.A.W  telah menegah para sahabatnya daripada mencukur janggut  dengan beberapa alasanBaginda telah menisyaratkan setiap lelaki beriman supaya memelihara janggut dan jambang  mereka .Terdapat banyak hadis sahih mengenai saranan tersebut.

Suburkan wanita
Menurut  Dr Jamnul Azhar Mulkan iaitu seorang doktor perubatan  dan juga seorang  pendakwah,kajian oleh saintis dari Massachusetts Institute of Technology,Amerika Syarikat yang berjudul The Amazing Fact of Human Body  mendapati janggut lelaki  mengandungi  hormone testoteron yang amat diperlukan bagi kesuburan  wanita ,Ia mampu menstabilkan kitaran haid selain menggalakkan pertumbuhan  telur wanita.

TIP BERJAMBANG

Jika anda inginkan jambang anda lebat dan sihat, disarankan menggunakan produk penumbuh & pelebat jambang. Produk seperti Mistix Beard Grow sangat membantu jika anda memerlukan bantuan menumbuhkan jambang dengan pantas.

Anda Nak Tumbuh Jambang ? Dah Cuba Macam² Produk Tapi Jambang Masih Tak Tumbuh?

Anda Perlu Guna MISTIX MEN BEARD GROW – KLIK UNTUK INFO PRODUK