Kajian Mengatakan Lelaki Berjanggut Lebih Setia Dan Penyayang Dalam Hubungan

Selepas ini, pasti ramai perempuan akan memilih lelaki berjambang untuk menjadi pasangan hidup mereka. Mesti anda tertanya-tanya, kenapa?

Perkara ini jelas apabila satu kajian telah dilakukan oleh Barnaby Dixson di dalam Journal of Evolutionary Biology, bahawa lelaki berjambang dilihat lebih setia dan penyayang apabila di dalam perhubungan.

Kajian tersebut turut menjelaskan bahawa lelaki berjambang memiliki karakter maskulin dan feminin yang sekata dan seimbang, di mana mereka mempunyai dua karakter yang membolehkan perempuan mudah terpikat.

Kajian tersebut juga mendapati bahawa lelaki berjambang secara amnya mengeluarkan hormon testosteron yang membuatkan ramai wanita tergila-gila kepada mereka.

Bagaimana pula dengan lelaki yang tidak memiliki jambang? Adakah mereka tidak setia?

Menurut kajian ini juga, lelaki yang tidak memiliki jambang atau lelaki yang mencukur licin pada bahagian rahang dan dagu, kebanyakkan mereka cenderung untuk berlaku curang ketika di dalam perhubungan.

Kajian ini telah melibatkan sebanyak 8520 orang wanita untuk memberi respon terhadap kajian yang telah dilakukan. Kebanyakkan wanita ini telah memilih untuk memiliki pasangan berjambang atau berjanggut sebagai suami mereka.

 

Anda Nak Tumbuh Jambang ? Dah Cuba MacamĀ² Produk Tapi Jambang Masih Tak Tumbuh?

Anda Perlu Guna MISTIX MEN BEARD GROW – KLIK UNTUK INFO PRODUK