5 Tips Untuk Memuaskan Lelaki Berbintang Libra Ketika Di Ranjang

Lelaki berzodiak libra begitu gembira untuk hidup di dunia yang penuh khayalan dan fantasi. Dalam urusan berhubungan seksual, lelaki libra menginginkan pasangan yang kreatif, dan dapat berfantasi lebih liar sama atau melebihi dirinya. Dan foreplay, menjadi kunci penting dalam menghidupkan keghairahan mereka di atas ranjang.

Selain itu, lelaki libra juga dikenali sebagai sensitif dan berhati-hati dalam memuaskan pasangan di tempat tidur. Jadi, sangat disarankan untuk wanita yang memiliki pasangan berzodiak libra, untuk tidak berpura-pura selama berhubungan seksual berlangsung, kerana mereka tidak menyukai hal tersebut.

Di bawah ini 5 tips sederhana agar lelaki libra anda boleh berbahagia dan puas selama berhubungan seksual, seperti dipetik dari India Sutras, Selasa (21/10/2014)

  1. Biarkan lampu menyala

Lelaki libra tidak menggemari tempat gelap, juga dengan wanita yang pemalu. Dalam berhubungan seksual, lelaki libra lebih suka bila melakukannya dalam keadaan lampu menyala, dan membolehkannya menikmati aksi anda di depannya. Dengan begitu, lelaki libra akan menghargai setiap bahagian tubuh anda.

  1. Atur sendiri posisi seks

Lelaki libra dikenali sebagai orang yang kurang tegas dalam menentukan posisi seks apa yang dirasakan sesuai untuk diterapkan di dalam hubungan seks. Lelaki libra menyerahkan semua keputusan tersebut kepada wanita, dan membiarkan pasangannya untuk bebas memilih posisi seks apa yang ingin mereka cuba berdua.

  1. Posisi berdiri

Posisi berdiri juga boleh merupakan antara posisi seks yang begitu disukai oleh  lelaki libra. Berikan sedikit keseronokan kepada lelaki libra ini dengan membiarkan anda berdua mencoba posisi seks yang satu ini. Kemungkinan mereka akan berasa lebih berghairah dan memberikan lebih kepuasan bila bersama.

  1. Berikan pelukan

Pelukan adalah hal yang sangat disukai terutamanya kepada lelaki yang berzodiak libra. Sentuh setiap bahagian sensitifnya dengan terlebih dulu sebelum anda memberikan pelukan hangat kepadanya. Mereka jelas akan terasa sangat dihargai dan disayangi apabila mereka diperlakukan begini oleh wanita kesayangan mereka.

  1. Seks pagi hari

Lelaki libra percaya bahawa berhubungan seks pada waktu pagi akan mendatangkan pelbagai bentuk manfaat bagi kesihatan tubuhnya. Meski mereka memiliki seks yang cukup baik pada malam hari, bukan bererti anda harus memandang remeh saat hubungan seks pada pagi hari bersamanya. Sebab anda akan melihat bagaimana lelaki libra itu berasa bahagia dan puas.