3 Tips Menguasai Isteri Di Ranjang

Ada di kalangan suami yang cepat dan gagal menguasai isteri di ranjang. Apabila situasi ini berlaku, biasanya suami akan cepat klimaks sedangkan isteri belum pun cukup ‘panas’. Jika keadaan ini sering berlaku, batin isteri akan menderita dan boleh menimbulkan masalah dalam rumahtangga. Amalkan tiga tips ini untuk menguasai permainan di atas katil dengan isteri tersayang.

1.Jadi seorang pemimpin di bilik tidur.
Untuk menewaskan isteri anda di bilik tidur, anda perlu jadi seorang pemimpin di bilik tidur. Sebagai pemimpin, anda perlu tegas, penyayang dan pandai memberi arahan. Apabila anda bertindak sebagai lelaki sebenar di ranjang, isteri anda akan lebih hormat pada diri anda.

2.Berkata-kata dengan suara yang perlahan dan penuh kasih sayang.
Jika anda mahu isteri anda datang inzal lebih cepat dari anda, anda perlu layan dia dengan penuh kasih sayang. Apabila anda sedang bersenggama, anda ucapkan kata – kata cinta dengan nada yang romantik. Biarkan dia terbuai dengan janji dan kata – kata cinta dari anda. Apabil anda dapat fokuskan fikiran isteri anda pada hubungan seks, dia akan lebih cepat datang inzal.

3.Kuasai dengan gerakan badan anda.
Apabila berdayung, berilah yang terbaik untuk isteri anda. Anda jangan fokus untuk datang inzal. Sebaliknya anda fokus untuk beri kepuasan kepada isteri anda. Lakukan apa yang isteri anda mahu dan tunaikan segala permintaan dia sehingga dia datang inzal. Apabila berdayung, cari sudut yang di gemari isteri dan serang dia sehingga dia rasa orgasm.