Terokai 3 Teknik Hubungan Intim Suami Isteri

Hubungan intim suami isteri seharusnya menjadi satu proses yang menyeronokkan dan memuaskan bagi kedua-dua pihak. Ketahui 3 teknik yang boleh digunakan untuk memuaskan seksual isteri dan juga anda!

1.Teknik tahan nafas
Semasa memasukkan zakar, tahan nafas sehingga tenggelam seluruh batang zakar. Diamkan sebentar. Kemudian, baru lepaskan nafas. Semasa membuat goyangan sorong tarik, tahanlah nafas dan apabila hendak melepaskan nafas, hentikan goyangan. Begitulah seterusnya apabila hendak menggoyang kembali.

Petua ini bertujuan untuk melambatkan keluarya air mani.
Ada baiknya jika anda melipatkan lidah di langit-langit dan niatkan dalam hati bahawa selagi tidak turun lidah ini tidak turun mani. Apabila anda hendak mencium atau menghisap lidah isteri, hentikan goyang.

2.Teknik nafas songsang
Satu lagi teknik yang diamalkan oleh orang-orang tua kita untuk memperolehi kenikmatan ketika berjimak dikenali dengan teknik nafas. Caranya adalah seperti berikut:
Semasa melakukan goyangan (keluar masuk zakar), hendaklah berlawanan dengan keluar masuk nafas isteri. Nafas isteri keluar, zakar masuk dan apabila nafas masuk, tarik zakar hampir-hampir keluar.

Untuk mengetahui nafas isteri keluar, bila ia kempis perutnya dan tanda masuk nafas ialah buncit perutnya Ia juga dapat menahan mani dan mempunyai beberapa kelebihan lagi. Atau anda boleh rapatkan muka pada hidung isteri dan rasakan irama hembusan nafasnya.

3.Teknik kerjasama
Apa yang paling penting untuk melambatkan anzal kedua pihak atau untuk sama-sama serentak anzal, ialah kedua suami iisteri hendaklah berpakat. Bila suami terasa hendak anzal, suami hendaklah berhenti menggoyang. Jika isteri sedang asik menggoyang-goyang, suruh ia berhenti dulu. Demikian dengan pihak isteri jika hendak anzal bersama, beritahu agar sama-sama menanti agar anzal serentak.

Cara kerjasama ini hanya boleh wujud bagi suami isteri yang saling cinta menyintai dan tidak ada rasa segan serta saling memikirkan untuk sama-sama memberi kepuasan kepada pasangannya, bukan semata-mata memikirkan untuk memuaskan nafsu sendiri sahaja, setelah itu membiarkan pasangannya tersadai tanpa kepuasan.