- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
InfoAnda Suka Pergi Disko , Minum Arak and Sosial?

Anda Suka Pergi Disko , Minum Arak and Sosial?

Entry kali ni mungkin akan troll korang-korang yang kaki club , arak and sosial . Maaf la kalau fakta aku macam tak betul kan . Maklum la , aku tak pernah jejak kaki dalam tempat maksiat macam tu . Maybe sebab aku ada entertainment lain kot . Benda ni general kan ? Jom kita kupas satu-satu sebab kenapa orang suka pergi clubbing .

Menari

Kebanyakan manusia yang cool and hebat malah sosial selalunya memang akan menari kan? Ini yang aku tahu dari kawan-kawan aku . Well , menari tu diorang kata sangat melegakan tekanan. Okay , macam seronok kan ? Memang la . Bagi aku pun seronok kan . Tapi bagi aku lelaki paling seronok kot . Antara sebab-sebab lelaki seronok ialah :

  1. Dapat usya korang menari dengan menggiurkan
  2. Cuci mata yang dah lama kotor
  3. Sambil menyelam minum air ( dapat raba-raba )

Agak jahat kan ? Takpe . Ini orang kata rezeki yang tak bagus la . Dosa sebenarnya  buat benda-benda macam ni . Lagi menjatuhkan maruah perempuan ada la kan ? Lelaki biasa la . Suka benda-benda macam ni . kan nafsu orang kata benda-benda macam ni .

Lagi satu , ni pendapat aku sendiri la . Korang rasa korang nak tak isteri yang kaki club ? Menari depan orang ramai dan jadikan badan dia as tatapan mata lelaki lain ? Togak sana sini , menari bergilir-gilir dengan orang lain and lelaki lain ? Bagi aku ,  kalau nak buat Awek boleh la . Stol geli-geli and seronok-seronok je . Yela , kata pakai buang kan .

Arak

Atas ni hanya lah gambar hiasan . Semua mesti tahu kan apa yang ada dalam gambar ni kan? Air Kencing Setan sebenarnya . Nampak macam sedap ke ? Bagi aku langsung tak sedap . Aku agak pelik juga bila ada kawan-kawan aku yang mengaku dengan BANGGA yang mereka minum and sangat-sangat menyukai arak .

Semalam gua bantai banyak , tapi tak tiong pun . Hebat kan gua ? Sebab tu la semua panggil gua kebal . Kah kah kah

Tidak kah ini melambangkan bahawa jalilnya beliau ? Astaghfirullahalazim . Aku memang bukan Ustaz yang layak untung sekolahkan korang , tapi aku kan kawan korang . So aku still kira bertanggungjawab untuk tegur korang . Jangan la marah or tarik muka bila gua tegur .

Aku minum sebab aku tension la weh . Dengan awek gua lagi , study , kereta gua accident and hutang yang keliling pinggang . Pening la !

Kenapa tak minta tolong dengan Allah ? Susah sangat ke ? Solat and doa je la lepas solat . Memang la aku pun kadang-kadang tak penuh solat tapi still aku minta dengan Allah . Lagi pun sebenarnya bila korang togak tu menambahkan masalah je . Percaya lah .

Free Sex

Aku tahu lambang tu macam besar sangat kan ? Takpe . Ni peringatan je . Free sex is ialah sex percuma . Senang je maksudnya kan ? Ni pun antara sebab-sebab kenapa lelaki suka masuk kelab-kelab hiburan . Kalau tak percaya , korang pergilah tanya kawan-kawan lelaki korang yang kaki club .

Memang bunyi nya macam kasar kan ? Tapi ini realiti? Tak banyak , mesti ada sikit . Lebih- lebih lagi bila ada minah-minah yang gedik and super sangap .

‘Hai you , sorang je ke ?’ ‘Yela you , sorang je ni , kenapa ?’ ‘So , malam ni ada date tak ?Nampak macam sorang je.Kesian you.I boleh temankan(dengan nada macho)’ ‘Hehe , i sorang la malam ni , kenapa?You boleh teman I ke sampai lewat malam?'(nada gedik gila)

Nampak kan macam mana hubungan tu mula ? Untuk lelaki memang la seronok tapi pandai-pandai la fikir and pilih mana yang betul .

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme