Fenomena Baru Khasiat Daun Rerama Untuk Kanser Dan Strok

Pesakit KANSER

“Baru 2 minggu air rebusan daun rerama, saya disahkan bebas dari kanser. Sampai 3 orang doktor check sebab tak percaya. Alhamdulillah.”

Pesakit STROK

“Sebelum ni saya terlantar je kak rumah. Langsung xboleh buat apa2. sebab strok. Skrg alhamdulillah dh boleh berjalan lepas 2 bulan minum air rebusan daun rerama..”

Pesakit diabetis, darah tinggi dan Gout.

“Bacaan darah makin stabil, bacaan gula menurun, gout pom dh xdtang lagi. Terima kasih kerana memperkenalkan daun rerama pada sy. Bersyukur sangat”

DAUN RERAMA

Pernahkah dengar tentang ‘DAUN RERAMA’ ?

daun rerama

Tahukah anda bahawa daun rerama mempunyai khasiat tersendiri untuk merawat penyakit KANSER/BARAH serta sakit-sakit kronik yang lain.

penggunaan daun rerama untuk merawat penyakit kanser merupakan satu ikhtiar…dan pakar2 perubatan telah mengesahkan bahawa daun rerama dapat merawat penyakit berkaitan sel darah merah

KAJIAN SAINTIFIK

jkjhjk

Ujian makmal Institut Bioteknologi Melaka menunjukkan daun rerama mengandungi tiga belas sebatian kimia yang digunakan untuk menghasilkan pelbagai jenis ubat-ubatan.

Kajian saintifik penyelidik Jabatan Sains Bioperubatan, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan UPM turut berjaya menemui ciri-ciri anti kanser dan anti keradangan pada tumbuhan berkenaan.
.
Kajian UPM menyatakan daun rerama bukan sahaja boleh merawat BARAH/KANSER, tetapi berupaya merawat

?Semua jenis Kanser
?SLE
?Thyroid
?Leukimia
?Darah tinggi
?Kencing manis
?Kolesterol/Asid Urik
?Gout
?Masalah berkaitan darah
?Stroke
?Senggugut
?Asma
?Migrain
?Resdung
?Demam campak
?TB
?Denggi
?Masalah usus
?Masalah sendi
?HIV
?Angin dlm badan
?Sebagai suppliment

100% ORGANIK

Daun yang sudah matang boleh dibuat ubat setelah mencapai tempoh empat bulan. Caranya dengan merebus daun tersebut untuk diminum dua kali sehari.

BEBAS BAHAN KIMIA

Ramai yang telah mencuba air rebusan daun rerama dan mereka beransur pulih .jika ada cara yang lebih selamat kenapa perlu pilih jalan yang lebih sukar untuk berubat.

Jika anda rasakan info ini bermanfaat, sila share agar lebih ramai yang mengetahui tentang kebaikan daun rerama ini.Semoga kita tergolongan dalam golongan yang memberi manfaat kepada orang lain.

Latest article

More article