- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
Ehemm!Lima Cara Untuk Memulakan Hubungan Seks Dengan Pasangan Anda.

Lima Cara Untuk Memulakan Hubungan Seks Dengan Pasangan Anda.

Malam pertama adalah saat yang paling diidamkan oleh setiap pasangan pengantin yang baru bernikah. Kenikmatan bersama isteri yang tercinta sememangnya sukar untuk digambarkan kerana setiap lelaki mengimpikan belaian mesra seorang wanita tatkala tiba saat untuk melayari malam pertama mereka itu.

Namun masih ramai juga lelaki tidak kira yang masih berumur awal 20-an mahupun 40-an yang masih berasa kekok dan janggal ketika memulakan aksi malam pertama. Ini barangkali disebabkan kali pertama melakukannya ataupun tidak mempunyai pengetahuan yang mencukupi soal hubungan rumahtangga ini.

Jika anda masih terpinga-pinga bagaimana hendak memulakan hubungan seks, anda boleh baca lima cara berikut sebagai panduan.

Cara pertama : Jangan bertanya tetapi mulakan sahaja.

Anda boleh mula untuk bergerak ke arah pasangan anda dan mulakan dengan memberikan rangsangan seks secara berterusan terhadapnya. Apabila dia melihat bagaimana anda mula merangsang dirinya, dia dengan segera akan tahu bahawa ketika itu apa yang anda inginkan adalah melakukan hubungan seks.

Cara kedua : Wujudkan ketegangan suasana secara seksual.

Anda boleh juga menggoda pasangan anda melalui perbualan yang berbaur lucah sambil tangan anda merayap ke badannya. Situasi ini boleh membantu untuk membangkitkan nafsu anda berdua. Secara tidak langsung, perlahan-lahan juga pasangan anda nanti akan mula turut memberikan respon yang sepatutnya terhadap rangsangan tersebut.

Cara ketiga : Peluk pasangan anda.

Mulakan juga dengan memeluk pasangan anda dengan mesra dan erat sambil mengucapkan kata – kata cinta. Sambil itu juga belailah tubuh pasangan anda dengan mesra sambil memberikan urutan mesra terhadapnya. Teruskan aktiviti yang berunsur romantik ini sehingga anda berdua sudah cukup bernafsu dan bersedia untuk melakukan hubungan seks.

Cara keempat ; Mulakan foreplay.

Rapatkan muka anda dan pasangan anda dan ketika ini anda seharusnya mula untuk mencium dia. Ciumlah pasangan anda sehingga anda berdua benar – benar terangsang antara satu dengan yang lain. Ciuman yang dilakukan dengan penuh dengan kasih sayang ini sudah pasti akan menaikkan nafsu anda berdua untuk mengadakan hubungan seks.

Cara kelima ; Bermain cinta dengan pasangan anda

Seperti dalam keadaan sebelum anda berkahwin, anda bermain cinta dengan pasangan anda. Berikanlah pujian terhadap kemampuan dia dan beritahu dia kenapa anda menyintai dia.  Apabila anda berdua merasai perasaan cinta terhadap satu sama lain, maka anda berdua akan mula terangsang untuk melakukan hubungan seks nanti.

Jadi tidak sukar kan, apa yang penting adala anda harus memulakan semuanya tanpa teragak-agak. Jika anda benar-benar menyayangi antara satu dengan yang lain, maka ia tidak akan menjadi suatu masalah jika anda ingin memulakan hubungan intim. Oleh kerana hubungan intim ini memerlukan sikap saling percaya dan komunikasi antara pasangan, maka banyakkanlah komunikasi antara anda berdua.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme