Cara Untuk Membesarkan Otot Dada Anda Agar Kelihatan Kekar – Macho

Otot dada terdiri dari 1 otot utama (otot besar) yang namanya Otot Pectoral. Otot ini sebenarnya terdiri dari pectorial major, minor dan clavicle head....

Wanita Dengan Make Up Atau Tanpa Make Up Pilihan Anda

Wahai lelaki, manakah yang lebih dipilih untuk dijadikan kekasih? Wanita yang selalu menggunakan make up di setiap pelbagai kesempatan waktu, atau wanita yang lebih memilih...

“Kemas Rumah Malas, Cuci Toilet Tak Rajin” – Kisah Isteri Pemalas...

Ini merupakan antara kisah teladan yang wajib dibaca terutama kepada kaun wanita yang bakal berkahwin dan mempunyai sikap ‘pemalas’. Jangan tipu diri sendiri, bukan semua...

Berikut Beberapa Tanda Yang Membuatkan Lelaki Cepat Menegang

Terdapat beberapa perkara yang dapat membuatkan lelaki lebih cepat mendapatkan ereksi. Zakar yang mengeras atau tegang seringkali dihubungkan dengan naiknya tahap libido seseorang lelaki,...

Jenis Darah Juga Boleh Mempengaruhi ‘Kehebatan’ Lelaki

Jutaan lelaki yang berada di United Kingdom mengalami masalah terutamanya ketika bersama pasangan akibat dari kewujudan pelbagai faktor, termasuk umur, obesiti serta penyakit seperti...

Keburukan Alkohol Yang Boleh Menghancurkan Impian Lelaki

Alkohol merupakan cecair yang mampu untuk mengganggu kerja sistem kerja sistem saraf manusia. Alkohol mengandung beberapa bahan yang boleh membuatkan anda mabuk dan bersifat...

Cara Berhenti Onani, Menonton Video & Gambar Lucah

Dalam ni saya ceritakan cara berhenti onani. Tapi sebelum tu saya nak tanya. Anda serius nak berhenti buat semua tu? Kalau serius, dah tengok kesan...

Bila Bini Kau Dah Tak Cantik, Kau ‘Repair’, Bukannya Tinggalkan Dan...

Sifir ringkas untuk lelaki yang sudah beristeri: Langkah 1 Bila kau nampak seorang perempuan yang cantik gila dan seksi, bau dia wangi pula tu dan kau...

Pengambilan Soya Secara Berlebihan Boleh Membawa Kesan Buruk

Eh betul ke ni kalau kita minum air kacang soya secara berlebihan ia boleh membawa kesan buruk? Ini sudah dikira menakutkan bagi mereka yang...

Panduan Bina Badan Untuk Orang Yang Kurus

Ramai antara golongan lelaki yang kurus cukup teringin untuk memiliki badan yang tegap dan berisi seperti Aaron Aziz tetapi ramai antara mereka berasa seolah-olah...